субота, 17. август 2013.

Medium


Suknje do kolena su nesto sta sam mislila da jos dugo necu nositi, bila sam ubedjena da cu ih nositi kad jos malo "odrastem", ali nikad ne reci nikad. Ovu suknju sam nasla u Top Shop-u i zaljubila sam se u nju, tako je zenstvena, laka i izgleda bogato. Osecam se prelepo u njoj.
 
I thought that I won't wear medium skirts for a long time, I was convinced that I would wear them when I "grown up" a little, but never say never. I found this skirt in Top Shop and I fell in love with her, it's so feminine, light and looks expensive. I feel beautiful and delightful in it.


I was wearing:
Ria Rosa sandales
Ray Ban sunglasses

четвртак, 15. август 2013.

Sea Zone


Jako sam srecna sto imam licnog snajdera, moju mamu. Kada imam neku ideju, samo kazem njoj i ona meni sasije. Bolje ne moze da bude. Nazalost, zbog posla ne moze 100% da se posveti sivenju, ali ja se ne zalim, samo uzivam u njenim kreacijama.

I'm so happy to have a personal tailor, my mom. When I have an idea I just told her and sew it to me. It cannot be better. Unfortunately, because of the work she can't be devoted to sewing 100%, but I'm not complaining. I enjoy wearing about her creations.


I was wearing:
Ljiljana Prodanovic dress
Tervolina flats
Zara bag
Ana Hickmann sunglasses
Zara earrings

уторак, 13. август 2013.

L.V.


 Vratila sam se u Soci, ko prati blog zna da sam bila krajem aprila ovde. Sad sam dosla na duzi period, turisticki i radno. Kao sto mozda vec znate, u februaru 2014 godine u Sociju se odrzavaju 22. Zimske Olimpijske igre.
Soci je najomiljenije i najpoznatije rusko letovaliste na Crnom moru. Grad je osnovan 1838 godine pod imenom Aleksandrija kao vojno utvrdjenje, da bi 1869 godine dobio rang grada i danasnje ime. U blizi je Kavkaza i nedaleko su granice sa Gruzijom i Abhazijom. U gradu zivi 350.000 stanovnika. Odlikuje ga skoro suptropska klima, neobicno meka za Rusiju, ali sa velikim procentom vlaznosti. Grad pamti samo blage zime i duga leta. Grad je dinamican i neprestano se u njemu gradi. Putin planira da od Socija napravi novi Los Andjeles. Videcemo sta ce ispasti na kraju od toga :)

I'm back in Sochi, who follows the blog knows that I was here in April. I'll stay here for a while, as a tourist and for a work. As you may know, in February 2014 22th Winter Olympics games will be held in Sochi. 
Sochi is Russia's most popular and well-known summer resort on the Black Sea. The city was founded in 1838 under the name of Alexandria as a military fortification, that in 1869 the city assumed the present name. City is close to the Caucasus and near the border with Georgia and Abkhazia. The city has 350,000 inhabitants. It is characterized by almost subtropical climate, unusually soft in Russia, with a high percentage of humidity. City remembers a mild winter and long summer. The city is dynamic and constantly being built. Putin plans to make a new Los Angeles in Sochi. We'll see what will come out of this at the end :)







I was wearing:
Mango dress
Mona belt
Louis Vuitton bag
Tervolina flats
H&M bracelets
H&M nacklece  
Carrera sunglasses
MAC (Russian red) lipstick