четвртак, 9. мај 2013.

Sochi Day4



Today's for waterfalls. There're a lot of them near Sochi, so I decided to visit one of them. I have chosen to wear my new dress that my mom sewed me, I love this blue color so much. Perfect for summer. What do you think?

Danas sam isla da obilazim vodaopade, Imaih dosta pored Socija i morala sam da posetim par njih. Odlucila sam da obucem moju novu haljinu, koju mi je mama sasila. Jako mi se svidja ova boja. Fenomenalna je za leto. Sta vi mislite o njoj?

Love, the Natural Dress :*




I was wearing:
Ljiljana Prodanovic dress
Celine bag
Bronz boots
Zara jeans jacket
Ray Ban sunglasses
Zara nacklace
D&G watch

среда, 8. мај 2013.

Sochi Day3


 As I said some days ago, converse sneackers are my #1 sport shoes, I can wear them with skirts, elegant dresses or jeans, absolutely with anything. 
Today I decided to make black/red/white combination. I bought in Sochi this black and white top in H&M, I got this cap from my mom when I was a kid and I can wear it till now. I wanted to make an accent on some detail, so I took my dad's jeans jacket :)
What do you think about this outfit?

Kao sto sam rekla pre nekoliko dana starke su mi #1 patike. Njih mogu da nosim sa suknjama, elegantnim haljinama, pantalonama, apsolutno sa bilo cime, jednostavno ih obozavam.
Danas sam odlucila da obucem crno/crveno/belu kombinaciju. U sociju sam kupila ovu crno belu majicu u H&M-u, kacket sam dobila od mame jos kad sam bila mala i dalje ga nosim. Htela sam da dam akcenat nekom detalju, tako da sam uzela tatinu teksas jaknu :)
Da li vam se svidja moj luk?

Love, The Natural Dress :*









I was wearing:
Ljiljana Prodanovic skirt
H$M top
Sweet Years cap (old one!)
Furla bag
Ray Ban sunglasses
Converse sneackers
H&M necklace
H&M, P.S. Fashion bracelets 
Mac lipstick Russian Red

уторак, 7. мај 2013.

Sochi Day2


Today is for Krasnaya Polyana. It's a winter resort in Sochi. Winter Olympic Games in 2014 will be held there. It's a nice place to relax and enjoy the nature, so I decided to make my outfit as comfy as possible, but colorful. Do you like it?

Danasnji dan je za Krasnuju Poljanu. To je zimski centar u Sociju. Zimske Olimpijske igre 2014 godine ce biti odrzane upravo tamo. To je divno mesto za odmaranje, opustanje i uzivanje u prirodi, tako da sam odlucila da se bas udobno obucem, ali da dodam boje u autfit. Da li vam se svidja?

Love, The Natural Dress






I was wearing:
H&M top
C&A jeans
Converse sneackers
Chanel bag
Swatch watch
Ray Ban sunglasses
P.S. Fashion neckless

понедељак, 6. мај 2013.

Sochi Day1



I need to say "Welcome back" to myself. Sorry for not seeing each other  for a three month, but finally I'm here. :)
I've just came back from Sochi and I'd like to show you some of my outfits. Simply casual for a walking. My favorite sneckers are converse, especially white one. I love to wear them in any style combination. I need to say that I'm into this red skirt that my mom sewed me, cannot stop wearing it. I adore blue and red combination of colors with gold accessories. Hope you like it too. Enjoy.

Moram sebi da kazem "Dobrodosla". Izvinite sto nisam nista stavljala na blog ova prethodna tri meseca, ali sam zato ponovo tu. :)
Ja sam se upavo vratila iz Socija i zelela bih da vam pokazem par mojih outfita. Jednostavna kombinacija za setnju, udobno i retro. Moje omiljanje patike su starke, posebno bele. Volim da ih kombinujem uz elegantan stil. Moram da vam priznam da sam potpuno zaljubljena u crvenu suknju koju mi je inace sasila mama, jednostavno ne mogu da prestanem da je nosim. Jako volim kombinaciju plave i crvene boje sa zlatnim detaljima. Nadam se da se i vama svidja. Uzivajte.
 







I was wearing:
Ljiljana Prodanovic skirt
H&M top
Furla bag
Converse sneackers
Ray Ban sunglasses
H&M neckless
earrings are from Montenegro